درباره ما

SBU-Talk | اس بی یو تاک > درباره ما

درباره اس. بی. یو. تاک بیشتر بدانید

به اشتراک‌گذاری تجربه یک استراتژی یادگیری اجتماعی قدرتمند است. تجربه برخاسته از یک رویداد یا یک اتفاقی است که در گذشته برای فرد افتاده و فرد در رابطه با آن تأمل کرده، برنامه­‌ریزی کرده، فکر کرده و آن را مبنایی برای عمل در آینده قرار داده است. در واقع تجربه‌ها شخصی هستند اما یادگیری‌های زیادی در نتیجه آن‌ها اتفاق می‌افتد. دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی با همکاری مدیریت امور هیئت علمی در همین راستا و به منظور به اشتراک­‌گذاری برخی از تجربیات ارزشمند اساتید دانشگاه شهید بهشتی با دیگران و بالندگی و پویایی علمی آنان، مجموعه­ سخنرانی‌­هایی را در چهار محور آموزش، پژوهش، راهنمایی و مشاوره و ارتباط با صنعت و با عنوان اس. بی. یو. تاک برگزار می‌کند. بنا به ماهیت این رویداد، هر فرد سخنران، در مدت ۱۰ دقیقه تجربه خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارد. لازم به ذکر است در این رویداد، گفتگو و مباحثه‌ در حین سخنرانی و بعد از آن موضوعیت ندارد. قطعا، به اشتراک‌گذاری این تجربیات به سایر اساتید و مجموعه علمی دانشگاه کمک خواهد کرد تا عملکرد آموزشی؛ پژوهشی؛ راهنمایی و مشاوره و ارتباط با صنعت خود را بهبود بخشند. این رویداد الهام‌گرفته از همایش جهانی تد است که با شعار «ایده‌ها ارزش گسترش دارند» برگزار می‌شود. کریس آندرسون (سرپرست همایش تد) اظهار می‌­کند: “نکته کلیدی تد این است که انسان­‌ها بدون هیچ مانعی در ارتباط با هم قرار می‌­گیرند. هرکسی برای اینکه صحبت کند، روی یک صحنه عادی قرار می­‌گیرد، اما صحبت‌­هایی بهترینند که واقعا به مردم مفاهیم بشری را القا کنند. مفاهیمی از جنس احساسات، رؤیا و خیال­‌پردازی”.

تیم علمی

سعیده دباغیان

برگزارکننده

فرصت را از دست ندهید!

اشتراک‌گذاری تجربیات در اس بی یو تاک محقق خواهد شد و شما هم می‌توانید در استفاده از این تجربیات سهیم باشید.

ثبت‌نام